Thuis bij De Deurenspecialist

De Deurenspecialist B.V. te Leiden, dochteronderneming van Suselbeek Holding B.V., is “sterk in renovatiewerk” en opereert vanuit het hart van de regio west. Door kennis, ervaring en flexibiliteit te bundelen met Deurenfabriek Suselbeek B.V. is De Deurenspecialist B.V. in staat om grote en kleine renovatiewerken duurzaam en planmatig uit te voeren.

De jarenlange ervaring in het “turn-key” leveren en monteren van ramen en deuren maakt de Deurenspecialist B.V. voor woningbouwverenigingen, vereniging van eigenaren, vastgoedeigenaren en aannemers tot een betrouwbare partner. Klantenbinding en de continuiteit op lange termijn vinden we erg belangrijk (afspraak is afspraak).

Deurenfabriek Suselbeek B.V. is een flexibele organisatie met een no-nonsens mentaliteit en een rijke traditie van jarenlange vakmanschap. De ruim 60 ervaren vakmensen en het constante optimaliseren van bedrijfsprocessen en de aantrekkelijke prijs/kwaliteit-verhouding maken Deurenfabriek Suselbeek B.V. tot een betrouwbare ketenpartner en concurrerende leverancier voor “de timmerindustrie”.

Deurenfabriek Suselbeek B.V. is meer dan 90 jaar jong en van origine een aannemersbedrijf. In de beginjaren ’50 startte Suselbeek naast het aannemersbedrijf een timmerfabriek die houtproducten vervaardigde voor collega aannemers in de regio. Vanuit de timmerfabriek heeft Deurenfabriek Suselbeek B.V. zich gespecialiseerd in de fabricage van een breed assortiment aan hardhouten en samengestelde buitendeuren, voor de seriematige (nieuwbouw) woningen- en renovatiemarkt in Nederland.

Wij hebben een QRM traject gevolgd met de medewerkers welke mede is mogelijk gemaakt door het Europees Sociaal Fonds van de Europese Unie.

Samenwerken is Samen werken